ja lounaaksi tällaista
Tofupihvit, luomumakaroonit, -avokadot ja -soijajugurttikastike
1 pkt Alpron maustamatonta tofua
2 luomusipulia
3 luomuvalkosipulin kynttä
1 dl korppujauhoja
loraus luomuavokadoöljyä
0,5 dl Alpron mantelijuomaa (makeuttamaton!)
n. 3 rkl nokkosjauhetta
1 rkl hampunsiemeniä rouhittuna
mausteita
Sekoita kaikki ainekset keskenään esim. tehosekoittimessa. Pyörittele pihveiksi (mulla tästä määrästä tuli 7 kpl) ja ruskista pannulla. :)
Ekologista suomalaista kausiruokaa:
Punajuuripalsternakkavuoka
n. 10 punajuurta
2 luomupalsternakkaa
3 luomusipulia
4 luomuvalkosipulin kynttä
2 dl luomuruokakermaa
2 dl Go Greenin ohraa
n.5 dl vettä
mausteita (paljon timjamia :))
luomuavokadoöljyä vuokien voiteluun
Kuori punajuuret ja palsternakat ja raasta ne. Freesaa sipulit pannulla ja sekoita raasteen joukkoon. Laita öljyttyyn uunivuokaan ohran kanssa ja lisää nesteet sekä mausteet. (Nestettä pitää olla reilusti.) Sekoita hyvin. Paista uunissa 175C n. tunnin, kunnes ohra on kypsää.
Molemmat reseptit mitä kaapeista löytyy periaatteella - näitä tehdään jatkossakin! :)
Uppos pojillekin, mikä tärkeintä. <3
Illanjatkoja!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti