Rautaisiin lettuihin tarvitset:
5 perunaa
puolikas parsakaali
1 dl kuivattua nokkosta
n. 2 rkl soijajauhoja
loraus öljyä
vettä
mausteita maun mukaan
öljyä paistamiseen
Raasta perunat ja parsakaali (varsi helppo raastaa) ja sekoita nokkosen, soijajauhojen, öljyn ja mausteiden kanssa. Lisää soijajauhoja/vettä, jotta koostis hyvä paistettavaksi.
Ruusukaali-krutonkilisuke:
Paista 4 osaan pilkotut ruusukaalit leipäkuutioiden (itse käytin joskus yli jääneitä, pakastamiani paahtoleivän reunoja) kanssa pannulla, mausta halutessasi esim. yrteillä.
Ohrasta on tullut minun suosikki <3
(Valkokastike on tehty luomumaitoon ja luomuvoihin, mutta sen voisi ihan hyvin korvata esim. kaurajuomalla, soijajuomalla tms.ja vaikka Keijulla tai muulla vegaanisella margariinilla. )
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti