Teki mieli suklaista herkkua.. Kaapissa lojui, kumma kyllä, tumma suklaa ynnä muita tarvikkeita, joten tällaista jälkeä tuli.. Vastuulliselle kuluttajalle myös helppoa ja mahdollista tehdä luomuna (paitsi sooda),
Munattomat, maidottomat, vegaanin cupcaket
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
1/2 tl vaniljaa
1 1/2 tl soodaa
3 rkl kaakaojauhetta
1/2 dl öljyä/Keijua
2 dl vettä/kauramaitoa tms
1-2 banaania (itse laitoin vain 1 banaanin, mutta enemmän suklaata)
n. 75g tummaa suklaata
Kuorrute
100g Keijua tms.
6 dl tomusokeria
2 rkl pakastemustikan sulamisvettä väriksi
vaniljaa ripaus
Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää niihin keskenään sekoitetut rasva, neste, suklaa ja banaanit. Annostele muffinssivuokiin ja paista 175C n.25 minuuttia.
Vatkaa kuorrutteen margariini kuohkeaksi ja lisää tomusokeri ja vanilja. Lisää lopuksi nestettä, vähän kerrallaan, kunnes koostis on sopiva. Vatkaa vielä n. 5 min. Laitoin näihin mustikkaa väriksi.
Kuorruta jäähtyneet pikkukakkuset. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti