Jätäthän käynnistäsi kommentin :D

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Nokkos-kikhernelettuja ja avokadotahnaa (vegaani)

Nyt on ollut jotenkin ruoanlaittoinnostus nollissa. Päivällistä piti kuitenkin lapsille keksiä.. Mitä-kaapista-löytyy-periaatteella syntyi tällaista.

Helpot nokkos-kikherneletut

4 dl         vettä tai jotain muuta nestettä
3 dl         luomukikhernejauhoja (Govinda)
1 dl         luomuvehnäjauhoja (Pirkka)
0,5 dl      kookosjauhoja
2 rkl        kuivattua nokkosta
Mausteeksi tuli
luomugaram masalaa (Terra Madre)
luomukurkumaa (Sonnentor)
luomuvalkopippuria (Santa Maria)
luomupippurisekoitusta (Steenbergs) ja
ripaus suolaa ja koivusokeria

Vatkaa nesteen sekaan jauhot ja mausteet. Paista pannulla kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

Avokadotahnaan tuli yksi luomuavokado, jonka survoin mössöksi, ja mausteeksi vähän pippuria ja aavistus suolaa. Koristeena seesaminsiemeniä ja omaa korianteria ikkunalta.

Luomumakaroonia oli sitte vielä kaverina.

Nyt kun on näin kylmää, taidan alkaa sämpylän tekoon... helteellä ei sit kehtoo. :D

Aurinkoisempaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti