Jätäthän käynnistäsi kommentin :D

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pikkuinen kahden suklaan hyydykekakku


Vieraita kävi, joten pikku kakku piti tekaista :)
80g            Pirkan luomubanaanivalkosuklaata
100 g         Pirkan tummaa luomusuklaata
200 g         Violan vaniljatuorejuustoa
1 prk          luomuvispikermaa        

Pohja:
10 kpl  digestivekeksejä
60 g   sulatettua margariinia tai voita

Sulata suklaat ei kulhoissa ja lisää niihin vaahdotettu kerma ja tuorejuusto. Levitä täytteet (nopeasti ennen kuin suklaa jähmettyy) päällekkäin pieneen kelmuttuun vuokaan (itselläni sydänvuoka). Levitä päälle keskenään sekoitettu rasva ja keksinmurut. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti. Halutessasi korkeamman kakun, lisää esim. toinen kerma vielä tai vaikka mascarpone, tästä tulee nimittäin tosi pieni kakku. Kokeiltu on, että nuo suklaamäärät riittävät silti hyydyttämään kakun.
Koristeena tässä valkosuklaaruusuja ja cashewpähkinöitä ja kaakaojauhetta.

Mums.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti