Jätäthän käynnistäsi kommentin :D

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Pikainen luomuperhoskakku

Ensimmäinen ja heti perään toinen onnistunut sokerikakun paistaminen kaasu-uunissa, jee! 10-15min esilämmitys ja vähän yli 3:ssa lämpö, 3.tasolla alhaalta päin. Bueno! Halkaisija 18cm, pikkukakkuja siis. Ihana Städterin säädettävä rengasvuoka on kyllä niin hintansa maukunut!

Ajatus oli tehdä kakut huomenna loppuun, sillä vasta tiistaina toisen kakuista olisi tarkoitus mennä päiväkodin kahvipöytään, vikan päivän kunniaksi.. mutta kuului erinäisiä toiveita jo illalla, että jos kuitenkin jo nyt sen meidän version tekis.. Tuumasta toimeen ja koskaan en ole noin nopsaan kakkua täyttänyt ja koristellut! Jälki sen mukaista ja kermaa ois saanu hiukan lisää vatkata.. No, alle puolet säästyi sentäs huomiselle kahvipöytään ;) 5v poikani kyllä silti kehui hienoimmaksi kakuksi ikinä, hih :D

Perhosista toinen valkosuklaamassaa ja toinen ihan sokerimassaa. Kukat valkosuklaamassasta. Linkki ohjeeseen tässä:
http://kissanpusu.blogspot.fi/2014/03/uusi-suosikkini-valkosuklaamassa-1.html

Täytteenä mango-ananas-mascarpone-luomukerma-luomuvanilja. 1. ja 3. kerros tavis kakkupohjaa, keskimmäinen kaakaojauheella höystettyä.. Huomenna sit toisin päin. ;)

Toivottavasti huomisen koristelut sujuu hiukkasen rauhallisemmin, ja ilman kahta pikku gubbea leikkimässä magneettikirjaimilla juuri jalkojeni juuressa! :D Tarkoitus olisi päällystää kakku valkosuklaamassalla ja tehdä jotain pikkukukkasia päälle. Saas nährä kuinka paljon visio taas matkan varrella muuttuu.. ;)

Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti